keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Todella ahkeraa rakennusta!

Tänään zz on taas ollut todella ahkerana. Videoiden katsominen on vielä pahasti kesken, enkä varmaan saa sitä tänään edes valmiiksi, mutta tähän mennessä olen jo laskenut 96 vierailua. Yli sata niitä varmasti kaiken kaikkiaan on. Zz on laulanut, houkutellut naarasta ja kantanut roinaa pönttöön aamun vartin yli neljästä lähtien. Nyt on ehkä jo lopettanut - sitä ei ole nyt hetkeen näkynyt.

Editoin nyt pari videota rakennuksista. Toisessa videossa yksi heinä jää pahasti zz:n nokkaan kiinni; se käy kolmesti pöntössä irrottamassa sitä ja saa sen sitten lopulta pois.





Naarasta zz:lla ei vieläkään ole. Aamulla pöntöllä kävi joku naaras ja zz houkutteli sitä pönttöön, mutta naaras ei edes käynyt sisällä. Tunkeilijakoirasta ei ole tänään näkynyt sisällä pöntössä, ulkotapahtumista en taaskaan tiedä. Ja ihan tätä kirjoittaessani pöntöllä käväisi sinitiainen! Se teki muutamia uhittelueleitä, kurkki sisälle pönttöön ja lensi sitten pois.

Niin, ja kävihän pöntössä tämä pikku vieras! Mehiläisillä on ollut tapana tehdä vierailu tai pari pönttöön joka pesintäkausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti