lauantai 11. toukokuuta 2013

Naaraanjahtausta

Zz on tänään lentänyt tyttöjen perässä. Jo aamukuudelta sillä oli naaras pöntöllä ja tämä naaras kävikin sisällä päivän aikana peräti kahdesti ja lisäksi useita kertoja se kävi lentoaukolla menemättä sisään.
Videot molemmista vierailuista:


Lisäksi sain ulkokameralla (=järkkärillä) niin hyvälaatuista materiaalia tuosta zz:n naaraanjahtauksesta ja paritteluyrityksistä, että päätin olla "pilaamatta" sitä laittamalla sen vain pikkukuvaksi pönttökamerakuvan viereen. Editoin siis yhden videon, jossa on pelkkää ulkokamerakuvaa. Editointi tosin söi jonkin verran laatua, mutta no... Video on muista poiketen editoitu Moviemakerilla, sillä Ulead ei pysty käsittelemään järkkärin videoiden tiedostomuotoa.

Sellaista. Nyt lupaavaa on kuitenkin se, että naaras on käynyt pöntöllä ja pöntössäkin useita kertoja tänään, joten se on selvästi kiinnostunut pöntöstä ja koiraasta!

Edit! Selailin vielä alkuillasta otettua videota, joka oli kuvattu poissaollessani - ja mitä löysinkään! Naaras oli käynyt vielä kerran pöntössä! Arvoin vierailuajaksi n. kello 18. Naaras oli viihtynyt nyt pöntössä yllättävän kauankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti