sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kissaeste osa 2

Nyt pitäisi riittää. Laitoimme vielä toisen muoviesteen edellisen alle (tai siis iskä laittoi ja minä katselin vierestä :)).  Nyt näyttää tältä:
Alempi muovieste on siis tuettu muutaman puun varaan maahan ja lisäksi sidottu kiinni ylempään. Alemman esteen alareuna on lisäksi hiukan irti puunrungosta, minkä pitäisi hankaloittaa kissan etenemistä. Kuvassa valo tuli vähän huonosti, mutta eiköhän siitä selvää saa.

En tiedä, onko tämä nyt hätävarjelun liioittelua, mutta parempi katsoa kuin katua. Jokohan nyt pääsisin nauttimaan pesintäkaudesta ilman murheita siitä, että kissa saattaa minä hetkenä hyvänsä tulla pöntölle?

Sitten muihin aiheisiin! Tänään näin kirjosieppojen parittelun, mikä viittaisi siihen, että huomenna tai viimeistään ylihuomenna ensimmäinen muna voisi olla pöntössä. Muuten onkin ollut hiljaista, naaraankin näin viimeksi aamupäivällä (ja tietenkin heti herää huoli, onko se enää elossa...). Koiras on pyörinyt pöntöllä vähän aktiivisemmin ja taistellut paria häirikköä vastaan. Toinen on ilmeisesti vakikoiras ja toinen tunkeilijasieppo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti