tiistai 13. toukokuuta 2014

Kuumia ja lämpimiä tunteita

"Neliödraama", tai jos lasketaan kirjosieppo, "viisiödraama" jatkuu.

Tänään pöntöllä on ainakin pariteltu! Näin kaksi mt:n ja lk:n parittelua sekä... hn:n ja pk:n parittelun! Aikooko hn siis ruveta taas munimaan uudelleen? Parittelu ei tosin välttämättä linnuilla tarkoita munimista vaan voi olla myös osa lintujen parisiteen vahvistusta, mutta silti...

Pitkästä aikaa myös lk näyttäytyi kameralle ruokinnan merkeissä! Videota en sitten tietenkään ehtinyt napata, mutta sain muutaman kuvan ja väkersin niistä "gif-animaation":


Mt ei muninut tänään, piti ilmeisesti välipäivän. Aamulla sekä mt että hn yrittivät "hautoa", mutta ei tuo oikein haudonnalta näyttänyt. Hn tuli paikalle ensin ja mt hääsi hn:n, sitten mt jäi pönttöön, lähti hetkeksi ja palasi unille munien päälle. Asento ei kuitenkaan ollut tarpeeksi "syvä", jotta puuhaa olisi voinut haudonnaksi kutsua. Vertailuna mt:n yönukkuma-asento ja kyseisestä tilanteesta napattu kuva:Ja tässä jonkinlaista videokertomusta aamun episodista:Molemmat naaraat ovat paitsi "hautoneet", myös rakentaneet ahkerasti pesää. Nyt on jo pehmustettu ja pesä alkaa lopulta näyttää jo ihan "sinitiasen pesältä" pehmusteineen. Eilen mt:llä oli kyllä vähän outo maku, se rahtasi pönttöön pari jotain mustaa klönttiä, jotka itse näin kuolleiksi ötököiksi. Sain toisen ötökäntuonnin videolle:Niin, ja eipä ole kirjosieppokaan vielä luopunut toivosta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti