sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kissashow

Kissat... niin ihania eläimiä kuin ovatkin, mutta sopivat todella huonosti yhteen pönttöasioiden kanssa. Eilen oli todellinen "kissashow" pöntöllä.

Illasta pöntölle saapui ensin ruskeavalkoinen kissa, jolla oli suussaan saalis. Hn nukkui siis tuolloin jo turvallisesti pöntössä, mutta hiukan jouduin pelästymään pk:n puolesta, joka kuitenkin onneksi näyttäytyi tänään pöntöllä. Sitten "Sissi" saapui ja kissoilla oli jotain kränää saaliista, joka lopulta kuitenkin taisi jäädä syömättä.

Pöntöllä oli siis kaksi kissaa ja autuaan tietämätön hn nukkui kaikessa rauhassa pöntössä. Kävin itse ulkona ja ruskeavalkoinen pelästyi minua luikkien pakoon. Sissi jäi ja piiloutui puuliiterin alle palaten pian pöntölle. Se istuskeli pitkään kohtalaisen välimatkan päässä pöntöstä, mutta alkoi sitten utelias ilme kasvoillaan lähestyä pönttöä. Avasin ikkunaluukun, huusin ja Sissi pakeni puuliiterin alle jälleen. Hetken päästä näin sen poistuvan paikalta kokonaan, se kiersi tiehensä hyvän matkan päässä pöntöstä ja hn jatkoi uniaan liikauttamatta sulkaansa koko välikohtauksen aikana. Tilanteesta selvittiin siis lopulta säikähdyksellä - mutta kissojen kanssa ei ole leikkimistä.

---

Ja jotta ei menisi luontoblogi pelkäksi kissahuolien setvimiseksi, mainitaan vielä tästä päivästä jotain. Hiljaista on ollut, sillä videolle tarttui vain kaksi vierailua ja sen lisäksi käytiin ilmeisesti kerran ilman, että sain vierailua videolle. Tosin yksi lasti pesänrakennusmateriaaliakin tuotiin! En kuitenkaan väkertänyt nyt editointia olemattomista videoistani, mutta huomenna koetan saada jotain ladattua youtubeenkin. Veikkaan, että huomisesta voisi tulla vähän aktiivisempi päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti