lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kaikenlaisia tunkeilijoita

Tänään aamupäivällä huomasin lentoaukolla sinitintin, jonka tajusin heti tunkeilijaksi käytöksen perusteella. Tintti vain "möllötti" lentoaukolla ja katseli varovasti ympäeilleen (pk nokkisi lentoaukkoa ja hn ei yleensä edes jää lentoaukolle, vaan menee suoraan sisään). Tintti kävi aikansa oleskeltuaan lopulta sisällä asti parin tunnistuskuvan ja youtube-kelvollisen videon verran. Olisikohan sama tunkeilija kuin aiemminkin? Pyrstö vaikuttaa ainakin pitkältä.

Toisenlainen tunkeilija on piipahdellut pöntössä nyt iltapäivästä jo useampaankin otteeseen. Aamusta tinteillä oli ahkeraa pesänrakennusta, mutta iltapäivällä hiljeni ja tämä pikku pörisijä on käyttänyt tilaisuuden hyväkseen:


Myös nelijalkaisia tunkeilijoita on näkynyt, eilen kävi Sissi ja tänään ruskeavalko. On aina suuri helpotus löytää hn pöntöstä joka aamu, vaikka kissaesteet ovatkin olemassa. Tänään hn lähti muuten pöntöstä jo klo 5.52.. Kohta täytyisi varmaan itse herätä neljältä, jos haluaa nähdä heräävän tintin, heh.

Vielä puuttuu tunkeilijakaartista kirjosieppo... katsoin juuri Tiirasta ja sen mukaan on jo yksi havainto Suomen saaristossa, sieltä ne tulevat...

Niin, ja itse pesä alkanee jo saavuttaa lopullista korkeutaan! Tänään on tuotu paitsi sammalta, myös reilusti heinää ja lisäksi ainakin yksi lasti koirankarvaa! Alla videona koontia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti