perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kokoerosta - selviääkö Pieni?

Ajattelin, etten ehkä kirjoita tänään, mutta nyt on ihan pakko kirjoittaa vielä muutama sana ennen kuin lähden viettämään juhannusta. Olen nimittäin huolissani kuutosesta eli "Pienestä". Vielä eilenillalla se nosti reippaasti nokkaansa ja jopa sai pari kertaa ruokaa, mutta tänä aamuna nokka ei enää kovin usein nouse - ja vaikka nousisikin, isommat jyräävät sen heti.

En tosiaankaan ole varma, onko Pieni jo 3-päiväinen vaiko vasta 2 päivää vanha, mutta jos se on kolmipäiväinen, sillä pitäisi jo erottua selvä "raita" päässä, selässä ja siivissä, kuten kaikilla sen isommilla sisaruksilla näkyi eilen (myös muuten vitosella, joka oli eilen vasta 2-päiväinen!). Eli alikehityksen merkkejä siis on nähtävissä.

Pelkäsinkin vähän jotain tällaista, kun näin 6. munan kuoriutuneen toissapäivän aamuna. Aluksi kokoero ei näyttänyt pahalta, mutta tänä aamuna huomasin, että Pieni on vain entisestään jäänyt muista jälkeen.

Tässä pari kuvaa havainnollistamassa tilannetta:

Pieni ylhäällä

Pieni vasemmalla

Pieni ylhäällä

Ja nyt juhannuksen viettoon - toivottavasti Pieni on yhä elossa palatessani! Saatan muuten julkaista muutamia juhannusluontokuvia täälläkin, jos saan tuolla järkkärillä napsittua jotain tarpeeksi hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti