maanantai 2. heinäkuuta 2012

Poikaset lähtivät - Pesintäkausi 2012 on päättynyt!

Aamulla pöntössä oli vielä kolme poikasta, kahden aikoihin enää yksi ja nyt on sekin tiessään. Dramaattinen, satoja taisteluja ja kaksi kuolonuhria vaatinut pesintäkausi 2012 on onnellisesti ohi.

Valitettavasti en vielä pääse käsiksi videoihin. Kaikkien poikasten pesästälähdöt tulivat kyllä nauhalle, mutta vasta lomalta palattuani voin editoida niistä Youtube-kelvolliset videot. Lomalta palattuani siivoan myös pöntön, otan kameran pois ja kirjoittelen sitten tänne blogiin pidempää koontia tämän monivaiheisen pesintäkauden käänteistä.

Tässä vaiheessa haluan kuitenkin kiittää lämpimästi kaikkia, jotka tavalla tai toisella olivat mukana kanssani seurailemassa pesintäkautta 2012. Erityiskiitokset kommentoijille mukavista ja asiallisista kommenteista, niitä on aina kiva lukea! Ensi vuoden huhtikuussa on aika aloittaa taas alusta.

Nyt on kovin hiljaista.

2 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle paljon plokista! Kesä oli ajoittain surua täynnänsä, mutta lopultahan nykyolosuhteissa elämä vie lähes aina voiton. Vieläköhän pöntössä olisi mahdollisuuksia uusintapesinnälle? Sitä voisi edistää puhdistamalla pöntön, mutta voi toki olla, että kirjosiepon perhe luovutti avaimet liian myöhään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) en usko, että pöntössä enää pesii kukaan tänä vuonna, mutta pidettäköön sen varalta pönttökamera vielä vähän aikaa pöntössä.

      Poista