tiistai 3. huhtikuuta 2012

Pönttökameran asennuspäivästä

Olen nyt päätynyt siihen, että siirrän asennuspäivää ainakin viikolla. Syyn ymmärtänee, kun ikkunasta ulos katsoo; lunta ja pakkasta on aivan liikaa.

Tällä hetkellä huhtikuun kuudenneksi lupaillaan lumisadetta ja yöksi pahimmillaan vielä liki 15 asteen pakkasia. En tiedä kameran käyttölämpötiloista, mutta en usko sen kestävän sellaisia lukemia, enkä halua riskeerata. Eli nyt siirrän asennuspäivää ainakin viikolla, ja uuden suunnitelman mukaan asennuspäivänä toimisi heti tuo seuraava perjantai, 13.4. Pahasti tosin lupailevat vielä ensi viikollekin kovia yöpakkasia, joten saa nähdä...

Tietysti jos ihme tapahtuu, saatan vielä päätyä aikaisempaankin asennusajankohtaan, mutta pidetään nyt ainakin alustavasti tuo. Viime vuonnahan asensin kameran vasta 16.4.

Eilen kyllä harmitti pahasti, mutta nyt olen todennut myöhäisemmän päivämäärän myös omien aikataulujeni suhteen hyödylliseksi. Odottavan aika on tosin pitkää...

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Kameroissa on tietysti eroja, mutta oma pönttökameramme on kestänyt jo kaksi (vai oliko se kolme..?) talvea putkeen, virrat kuitenkin kytkettyinä joka hiukan lämmittää kameraa ja samalla pitää kosteuden loitolla. Eli eivät vähästä rikkoudu! Onnea tulevalle pönttövuodelle. Terv. toisen pönttökameran (http://pontto.dyndns.org) ylläpitäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,

      niin ajattelinkin, mutta en kuitenkaan halunnut riskeerata sitten. En löytänyt mistään mainintoja käyttölämpötiloista ja kamera, jota käytän, on tarkoitettu kai lähinnä kuiviin sisätiloihin. Ja tosiaan myös omat aikatauluni sallivat tuon myöhäisemmän asennuspäivän paremmin.

      Kiitos onnitteluista! Onnea myös sinne :)

      Poista