perjantai 10. kesäkuuta 2011

Vain seitsemän poikasta?!

Vaikka poikaset miten päin laskisi, saan koko ajan summaksi seitsemän. Näyttäisi siis siltä, että yön aikana yksi poikanen on kuollut/tippunut pesästä/lähtenyt maailmalle.

Kuollut? Outoa, että joku poikasista näin yllättäen heittäisi henkensä. Eilen kaikki olivat vielä terveitä ja kerjäsivät ruokaa nokka auki. Jos poikanen on kuollut, se on varmaan kannettu pöntöstä ulos ja viety tarpeeksi kauas pesästä, joten sen löytäminen taitaa olla mahdotonta. Myös jokin pesärosvo saattaa olla käynyt vierailulla, esimerkiksi käpytikka saattaisi saada kurotettua yhden poikasen pois pöntöstä.

Tippunut pesästä? En usko, sillä äsken kävin tarkistamassa pöntön ympäristön. Voi tietysti olla, että se on räpiköinyt hiukan kauemmaskin ja piiloutunut heinikon sekaan.

Lähtenyt maailmalle? Poikaset näyttävät jo varsin valmiilta. Silti kallooni ei oikein mahdu, että olisi vielä lähtenyt, koska en ole nähnyt loppujen lopuksi kovinkaan paljon siivittelyjä. Yksikään poikasista ei ole edes kiivennyt lentoaukolle kurkkimaan maailmaa. Siipisulatkaan eivät ole vielä oikein kunnolla auenneet.

Voihan tietysti olla, että poikanen on vain ensiluokkaisesti onnistunut piiloutumaan kameralta ja putkahtaa esiin jossain vaiheessa päivää. Nämä ovat vain omia pohdiskeluitani, minkään sortin asiantuntija en ole.

Seitsemän minä näen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti