lauantai 30. maaliskuuta 2013

Sinitiaiskuvia + video

Lintulaudalla oli eilen sairas sinitiainen - sen verran pirteä kuitenkin, että jaksoi istua oksilla ja syödä rasvasiementankoa. Mutta kovin oli pörröinen ja ei jaksanut paeta, kun menin kuvaamaan.




Myös terve yksilö uskaltautui paikalle (ylemmässä kuvassa vasemmalla):
Otin myös lyhyen videon ja testasin samalla, millaisia videoita tuolla uudella kameralla saa kuvattua. Video on vahingossa kuvattu "huonoimmalla mahdollisella laadulla", minkä kamerasta saa (unohdin säätää asetuksia) - mutta silti se on kymmenen kertaa parempilaatuinen kuin yksikään vanhalla kameralla kuvattu video.

Huhtikuu lähstyy! Kohta on aika asentaa pönttökamera. Suunnittelin muuten rakentavani tänä vuonna toisenkin pöntön (vien sen varmaan mökille, en ole vielä oikein päättänyt) - mutta siihen en asenna pönttökameraa :)

Ja muuttolintuja! Lokit ja joutsenet ovat nyt saapuneet ja mustarastaan laulunkin olen jo päässyt kuulemaan. Vielä on kovin kylmää (kun vertaa viime vuoteen), mutta ehkä se kohta alkaa jo lämmetä...

1 kommentti:

  1. Hyviä kuvia oot saanu ja videokin on hiano :) Voi noita kipeitä lintu ressuja niitä silloin tällöin aina näkee lintulaudalla :(..

    VastaaPoista