keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Päivitystä

Laitetaan nyt pitkästä aikaa päivitystä tännekin, ettei blogi vallan kuole. Tällä kertaa luvassa on tosin vain pieni tekstipäivitys.

En ole nyt hirveästi kuvannut mitään, lintuja enkä luontoa, viime aikoina. Syynä on se, että koneen kiintolevy on melko täynnä pesintäkauden kuvia ja haluan säästellä tilaa. Toinen syy on se, että tuolla kameralla ei juuri kummoisia kuvia saa ja kolmanneksi koko kameraa ei usein ole lähimaillakaan silloin, kun jotain kuvattavaa on.

Suunnitelmani uudesta lintulaudasta meni vähän pieleen. Ajattelin vielä kerran asiaa ja totesin, että kaavailemani verkkosivuinen lintulauta ei tietenkään tule toimimaan - jos raot ovat liian isoja, siemenet valuvat pois ja jos liian pieniä, linnut eivät niitä pysty syömään. Enkä sitten saanut aikaiseksi mitään muutakaan - mennään nyt tuolla vanhalla, jos ei kaupasta satu jotain todella hyvää löytymään ennen talviruokinta-aikaa.

Mutta joka tapauksessa noin kuukauden päästä (säistä riippuen) talviruokinta voi jälleen alkaa! Sitten tuleekin vähän enemmän kuvattavaa ja varmaan päivittelen tätä blogiakin silloin useammin.

Olen jo kovasti suunnitellut täällä pesintäkauden 2013 järjestelyjä. Aluksi koko kevät näytti todella kiireiseltä ja mietin, jääkö aikaa pönttökameralle juuri ollenkaan. Nyt kuitenkin näyttäisi vähän paremmalta lukujärjestysmuutosten ansiosta. Suunnittelin tässä jo asennuspäivääkin - tällä hetkellä perjantai 12.4. näyttäisi hyvälle, mutta varmaahan tuo ei missään nimessä ole.

Ai niin, olihan minulla yksi (huonolaatuinen) kuva kurkiaurasta kännykässäni! Sen myötä hyvää syksyä kaikille blogia enemmän tai vähemmän seuraaville! Koetan vähitellen taas aktivoitua päivittelemään enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti